Avui hem visitat el centre de dia Vilavall de Vilanova

Aquesta setmana he tingut l’oportunitat de visitar el centre de dia Vilavall a Vilanova i la Geltrú. El centre està ubicat al C/ Urgell 2-4, en una zona tranquil·la del poble i amb fàcil accés.

M’ha agradat poder conèixer a dues de les seves gerents, l’Alèxia i la Cristina amb les quals hem pogut parlar sobre la nostra visió envers la feina que fem i la vocació i actituds que cal per fer les nostres tasques amb la millor qualitat possible. Coincidim en el fet que la finalitat dels nostres serveis van enfocats en donar millor qualitat de vida als nostres usuaris i en estimular-los a ser el màxim autònoms possible en cada cas.

Com bé elles diuen: “El nostre punt fort és que som un centre molt familiar. Tant la direcció com els que hi treballem som família. Això junt amb el màxim de 29 usuaris, fa que es pugui donar una atenció molt propera, personalitzada i de qualitat.”

A més, no disposar de zona exterior no els hi és cap problema, ja que aprofiten d’allò més bé la rambla Pep Ventura que tenen al costat on poden anar a caminar amb els usuaris, asseure’s als bancs i fer activitats a l’aire lliure.

Ha sigut una visita ràpida però m’he sentit molt ben atesa i sobretot em complau veure que tant ells com nosaltres treballem pel mateix objectiu: facilitar i enriquir la vida dels nostres usuaris.

Felicitats Vilavall!!

Pàgina Web