Avui hem visitat la fundació Ave Maria de Sitges

Dijous 7 de Novembre, vaig tenir el plaer de visitar el centre de la Funcació Ave Maria de Sitges. Em va guiar per les seves modernes instal·lacions la seva directora Núria Pascual.

Aquesta institució privada sense ànim de lucre ofereix una atenció especialitzada a persones adultes amb alguna discapacitat intel·lectual. Entre els serveis que ofereixen es troba la formació a professionals, famílies i persones dependents i el servei de respir familiar per caps de setmana, festius i vacances. L’espai que vaig poder recórrer em va sorprendre per la seva amplitud. Ple de detalls dirigits a la comoditat i a l’ús adaptat dels seus usuaris. Tot el mobiliari i equipament està orientat a fer la vida més fàcil i inclusiva als seus residents. Tota aquesta bona logística la embolcalla un equip de professionals amb un marcat caràcter humà i vocacional.

A continuació us deixo un parell de fotografies, de les sales que més em van cridar l’atenció per la seva tecnologia puntera (la bugaderia) i els seus recursos enfocats no només al cos sinó a tots els sentits (la sala d’estimulació cognitiva).

Us agraeixo la vostra empenta i la feina tan ben feta. Per a mi, com per a molts altres, sou un exemple.
Gràcies Núria!

Pàgina web