Avui hem visitat l’Entitat Tutelar del Garraf

El 3 de Març vaig tenir el gran plaer de conèixer a la Mayte López, la directora de l’ Entitat Tutelar del Garraf. Els vam visitar a les instal·lacions que tenen a l’avinguda capellans, al poble de Sitges. En conversar amb la Mayte, les dues vam reconèixer un tret indispensable i molt important per a fer la nostra feina que tenim en comú: la vocació de servei a les persones dependents i el procurar el seu màxim benestar possible.

L’ Entitat Tutelar del Garraf és una fundació privada sense ànim de lucre que té per objecte la protecció de les persones incapacitades per mitjà de l’exercici de la tutela de persones adultes incapacitades per la llei en situació d’abandonament per manca, inhibició o idoneïtat de la família i que per les seves circumstàncies especials, no es poden valer.

Des de aquesta petita publicació, agraït la gran feina que fan a l’entitat. La gran generositat amb la que m’ha atès la Mayte y també donar les gràcies per donar-nos l’oportunitat de treballar colze amb colze amb vosaltres i poder aprendre de la vostra professionalitat tan humana.
Gràcies Mayte, gràcies equip!!

Pàgina web