Project Description

Col·laboradors

Carol Garcia. Fisioteràpia
Carol Garcia. Fisoteràpia

L’objectiu de la fisioteràpia és acompanyar la salut des de la prevenció i el tractament de les possibles alteracions de la salut, mitjançant mitjans físics, principalment les mans del fisioterapeuta, per tal de millorar la funcionalitat i qualitat de vida de les persones en totes les etapes de la seva vida.

La fisioteràpia, per exemple, pot ajudar en problemes com pèrdua de força, dificultat per a mobilitzar-se, dolor, alteracions respiratòries, alteracions neurològiques. Ja siguin situacions agudes o cròniques.

En el camp de la salut materno-infantil, la fisioteràpia pot ajudar en la preparació al part, prevenció i tractament de possibles alteracions al post-part, fisioteràpia respiratòria pediàtrica, trastorns digestius del lactant, alteracions relacionades amb l’alletament, desenvolupament psico-motriu, informació sobre aspectes de la criança relacionats amb la salut, …

L’atenció de fisioteràpia s’emmarca en una atenció global a la persona i persones del seu entorn, des de l’empatia i l’acompanyament.

Contacte