Tracta’m Bé · SAD

Equip professional de Serveis Assistencials a Domicili

Els nostres serveis SAD:

Qui som?

Tracta’m Bé, som una empresa de Serveis Assistencials a Domicili (SAD). Tenim un ampli ventall de serveis d’assistència a domicili. Tracta’m Bé al Penedès i Garraf avarca des de Vilanova i la Geltrú fins a Vilafranca del Penedès incloses també les poblacions que els envolten.

Els Serveis Assistencials cobreixen tasques com la higiene personal, les cures, el control de medicació, serveis de cangurs, suport familiar, acompanyaments per la llar, gestions domèstiques, etc. També podem realitzar compres domèstiques i la elaboració d’àpats en el mateix domicili.

La readaptació a les activitats de la vida diària tan en petits, adults i gent gran també fan del nostres Serveis Assistencials SAD un servei complert que ajuda a millorar la qualitat de vida, autodeterminació i recolzament a totes les persones .

Els Tallers d’Estimulació Cognitiva estan dirigits a qualsevol edat i nivell cognitiu. Els Tallers Cognitius els utilitzem com una eina divertida, estimulant i dinàmica per a mantenir les nostres capacitats cognitives en forma. Tenir cura del sistema cognitiu és tan important com tenir cura del físic.

A Tracta’m Bé també tenim serveis dirigits a la Neteja i Cura de la seva llar, no només la neteja del domicili, també la neteja especial d’aparells i utensilis d’atenció a persones depenents. També tenim els coneixements, formació i experiència suficient per assessorar i ajudar en l’organització d’espais amb necessitats particulars.

Els nostres Serveis SAD van dirigits a un gran ventall de la població que necessita aquest tipus de serveis particulars.  Tenim una sensibilitat especial en aquell sector de la societat amb més manca d’autonomia, ja sigui permanent o temporal.

L’empatia i l’escolta activa al llarg d’aquests anys ens ha permès ser conscients de quins són els sectors amb més mancances i dificultats. Per això no volem excloure a ningú. Volem parlar amb tu per trobar la solució a la teva mida.