Compra i Realització d’Àpats

Un dels serveis de Tracta’m Bé són les compres ( per supervisió amb l’usuari o per encàrrec) i l’elaboració d’àpats dins del domicili, aplicant amb el màxim rigor tècniques d’higiene alimentaria, sistemes i mètodes de conservació dels aliments.

Com sempre i en tots els nostres serveis, afavorim i facilitem que l’usuari en estat de dependència, des de el més petit fins al més gran participin i col.laborin en aquestes tasques.

Dins de les compres tindrem en compte la manera en que, per l’usuari serà millor fer-les segons el seu grau d’autonomia. Des de personalment fins a compres virtuals i per telèfon. La compra és una activitat en la que el seu objectiu és l’aprovisionament dels productes i aliments habituals i necessaris a les llars. Aquest servei engloba desde la confecció de la llista de la compra junt amb l’usuari (o en cas d’impossibilitat, amb criteri propi) fins a la conservació i higiene dels aliments al domicili per tal d’evitar el deteriorament prematur dels aliments i de riscos per a la salut derivats de la mala manipulació dels mateixos.

En la realització d’àpats utilitzem tècniques bàsiques de cuina, així com utensilis i electrodomèstics que tinguem al nostre abast dins del domicili.

Planifiquem el menú en base a uns principis d’alimentació i nutrició. Una dieta de qualitat i saludable, dins del pressupost establert i considerant la situació específica alimentaria i nutricional de cada persona dependent.

També assessorem a la família en la planificació de menús setmanals i diaris, així també les racions i mesures recomanades per a cada usuari tenint en compte la seva situació i la seva necessitat específica d’energia i nutrients.

Tenim present els problemes nutricionals de les societats desenvolupades i, dins del pressupost del que depenem, equilibrem el producte més sa i adient per al nostre usuari.