Usuari del mes de desembre: Andrés Pino

El senyor Andrés Pino és una persona comprensiva, educada i afable. Els seus fills, Andrés i Sergi, van ser els qui es van posar en contacte amb nosaltres perquè donéssim un cop de mà en el dia a dia del seu pare, ja que conviu amb la seva dona Fuencisla, la qual també és totalment dependent.

Andrés i Fuencisla tenen una cuidadora pròpia, que, fins que ens van trucar, s’encarregava d’assistir-los a tots dos. Els fills van detectar que era massa càrrega per a una cuidadora sola i van decidir comptar amb nosaltres per completar un bon servei per als seus pares.

El manteniment d’una bona higiene personal, el suport als àpats o les passejades fora del domicili són els serveis que fem amb el senyor Andrés.

Des de Tracta’m Bé volem agrair als seus fills la confiança que ens han donat i també volem alabar-los el bon tracte, l’atenció i la vetlla que dediquen als seus pares.

Cal remarcar que aquest és un dels casos en què no sols són les dones les responsables de cuidar les persones grans. Cada vegada més hi ha homes que també prenen la iniciativa a l’hora d’encarregar-se dels seus familiars, i tant de bo cada cop n’hi hagi més.

Esperem que puguem continuar ajudant en l’assistència a Andrés i Fuencisla durant molt de temps més i contribuir així a la tranquil·litat de la família.

Gràcies!

Vetllem per a mantenir una bona autonomia familiar,

acompanyar-los i treballant per millorar el seu dia a dia.