Comunitat Assistencial, un nou concepte de SAD a Vilanova i la Geltrú

Tractam Bé engega una iniciativa per aportar una millora als serveis assistencials domiciliaris tal com els coneixem avui dia: la Comunitat Assistencial.

La Comunitat Assistencial és un nou concepte de SAD dissenyat i adaptat a determinats grups de persones, i una iniciativa per aprendre de tots i amb tots, i per millorar les condicions dels usuaris i també de les professionals.

Nou servei SAD: Comunitats Assistencials

D’una banda, reduir el preu/hora del servei, i, de laltra, millorar les condicions de treball duna part de les Treballadores Familiars, les quals, per diversos motius, valoren el fet d’haver de fer menys desplaçaments al llarg de la seva jornada laboral.

Qualsevol comunitat de veïns on hi hagi més de 2 persones dependents: infants, persones dedat avançada, persones amb diversitat funcional de qualsevol edat i qualsevol persona que necessiti assistència.

Vilanova i la Geltrú és el lloc on neix aquesta iniciativa. Si la vostra comunitat de veïns pertany a alguna de les poblacions de la comarca del Garraf, també podem valorar lopció de portar a terme el servei. I també a Vilafranca del Penedès.

Els que no s’hi fan són els mateixos que no oferim en el cas dels serveis habituals: serveis d’interna, 24 hores i nocturns de llarga durada.

Si teniu ganes de descobrir-ne els beneficis, truqueu-nos i us n’informarem sense cap compromís.

937 682 790 – 608 821 121